Javni poziv za nezaposlena lica zainteresovana za plaćenu obuku na radnim mestima PRODAVAC i MAGACIONER u kompaniji KTK u Kruševcu

Projekat „Znanjem do posla

JAVNI POZIV za nezaposlena lica


Prijavljivanje za plaćenu obuku na radnom mestu- prodavac
kompaniji KTK u Kruševcu

Prijavljivanje za plaćenu obuku na radnom mestu- magacioner
kompaniji KTK u Kruševcu

Javni poziv za nezaposlena lica deo je nacionalnog projekta „Znanjem do posla” koji se realizuje sredstvima obezbeđenim od strane Švajcarske organizacije za razvoj i saradnju SDC/ Swiss Agency for Development and Cooperation. Projektom rukovodi međunarodni konzorocijum NIRAS – IP Konsalt/Niras IP Consult.
Javni poziv otvoren je za nezaposlena lica zainteresovana za plaćene obuke na radnom mestu i zapošljavanje u ovom industrijskom sektoru.
Obuka se realizuju u partnerstvu sa kompanijom:
• Kompanija KTK iz Kruševca koja ima potrebu za zapošljavanjem prodavaca i magacionera.

Ko se može prijaviti?
Obuke su namenjene prvenstveno mladima, nezaposlenima do 30 godina, kao i nezaposlenim licima koja spadaju u teže zapošljive grupe.

Šta dobijate prijavom na konkurs?
Prijavom na konkurs stičete mogućnost da se uključite u program plaćene obuke na radnom mestu i da time unapredite svoju konkurentnost na tržištu rada u oblasti rada koja je u skladu sa vašim interesovanjima.

Kako je program osmišljen?
• Obuke na radnom mestu se sastoje iz dva dela – manjeg teorijskog dela i najvećeg praktičnog dela obuke.
• Obuka se odvija u prostorijama kompanije KTK iz Kruševca koja ima mentore za obuku kandidata i potrebu za zapošljavanjem.
• Svi kandidati tokom trajanja obuke dobijaju mesečnu novčanu nadoknadu.
• Kandidati koji ostave najbolji utisak tokom obuke i zadovolje zahteve poslodavca, imaju priliku za zasnivanje radnog odnosa.
• Svi kandidati koji završe uspešno obuku, dobijaju potvrdu o uspešno završenoj obuci.

Kako se možete prijaviti?
Na javni poziv zainteresovani kandidati i kandidatkinje se prijavljuju na jedan od sledećih načina:
1) Slanjem radne biografije na e-mail adresu krusevac@jobinfo.rs sa naznakom pozicije za koju se prijavljujete ili
2) Popunjavanjem prijavnog obrasca u prostorijama Edukativnog centra Kruševac na adresi Despota Uglješe 8, Kruševac svakog radnog dana od 09.00 do 16.00 časova.

Sva eventualna pitanja možete postaviti putem email-a krusevac@jobinfo.rs ili putem telefona 037/243 004 u roku koji je predviđen konkursom.