Meet up: Virtuelna realnost

Ako se setite poslovice koja kaže da slika govori više od hiljadu reči, onda možete razumeti i zašto su 3D vizuelizacije, odnosno, animacija i modelovanje kao alat uopšte, postale toliko važne.  

Na ovom meet up-u koji će se održati 22. septembra u 18h, pričaćemo o prednostima 3D vizuelizacije, zahvaljujući kojoj se sporazumevanje i usaglašavanje arhitekata i naručilaca znatno poboljšalo, a sam proces planiranja se i te kako skratio.

Naš gost ovoga puta biće ekspert 3D dizajna, sa iskustvom preko 26 godina, Veroljub Milovanović poznatiji kao Veve.

Proći ćemo kroz same početke 3D vizuelizacije, zatim kroz programe koji se najviše koriste kao što su 3D Studio Max, Cinema 4D i Blender, a za sam kraj smo pripremili za vas virtuelnu prezentaciju gde će učesnici premijerno imati prilike da uz pomoć VR naočara dožive srednjovekovni Kruševac u 3D formatu.

Ulaz je slobodan, ali zbog ograničenog broja mesta neophodna je prijava u inbox na Instagramu novaindustrijahub ili Facebooku edukativnicentar.krusevac.

Projekat “Nova Industrija – Podrška digitalnom omladinskom preduzetništvu” realizuje Edukativni centar Kruševac u okviru projekta BY LEAP, koji sprovode “Dostignuća mladih u Srbiji” uz finansijsku podršku Evropske unije.